Ne ovat kauniita. Hyvä idea. Sopivat meidän olohuoneen väreihin.:) Ostan muutamia ja annan kasvaa. Sipulit tuottavat joskus hyvänmakuisia pieniä varsia.
Tiikerinlilja, yleensä kun kuorii punajuuren, niin kantit heitetään kompostiin... Mutta näissä oli niin hienot lehden alut joten annoin niiden kasvaa. Sama voi tehdä vaikka porkkanan kanssa, mutta ei yhtä kaunis. Kastelen joka päivä vain vähän ettei märänny.
14 kommenttia:
...ja kauniin värisiä, voi siis syödäkin.<3
Aili-mummo, totta kait voi syödä.
Ne ovat kauniita. Hyvä idea. Sopivat meidän olohuoneen väreihin.:) Ostan muutamia ja annan kasvaa. Sipulit tuottavat joskus hyvänmakuisia pieniä varsia.
Anna Amnell, siis ei tarvitse muuta kuin nuo naatit, 'kantapalat', loput voi syödä...
Hyvä!
Anna Amnell, sipulin vihreä on myös namia, ja jos antaa sen kasvaa, tulee kaunis valkea kukka.
Siis miten tuo käytännössä tapahtuu? Laitetaan punajuuria johonkin kulhoon ja vettä päälle vai?
Tiikerinlilja, yleensä kun kuorii punajuuren, niin kantit heitetään kompostiin... Mutta näissä oli niin hienot lehden alut joten annoin niiden kasvaa. Sama voi tehdä vaikka porkkanan kanssa, mutta ei yhtä kaunis. Kastelen joka päivä vain vähän ettei märänny.
Näissä on paljon elinvoimaa.
Unelma, näin voi sekä aikuiset että lapset leikkiä ;)
Ai kun kivoja, tuosta tulikin mieleen, että pitäs laittaa valkospulin kynsiä ja herneitä versomaan, hyvvää leipäsen päällä :P
seijastiina, joo, kaiken sipulin vihreetä voi syödä.
Minä ostan torilta punajuuria,joissa nuo naatit jäljellä ja paistan,laitan balsamietikkaa sekaan,nami:)
Yaelian, niin minäkin, käytän niin paljon "vihreää" kuin voin.
Lähetä kommentti