Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Ällöttää

Ihan rikollista paavi Benedictus XVI:n hommat, kieltää ehkäisyvälineet ja tuomitsee homot, mutta pedofiilit saa anteeksi. Isä, joka sai anteeksi raiskattuaan tyttärensä, mutta äiti tuomittiin, kun yritti auttaa tytärtään. Rikollisia suojattu ja uhrit pakotettu olla hiljaa, hullu maailma.

23 kommenttia:

Allu kirjoitti...

On ällöttänyt jo vuosikymmeniä.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Allu, ehkä ei juuri tämä paavi, mutta se edeltäjä.. Niin moni on riippuvainen heidän päätöksistä ja mielipiteistä.

Allu kirjoitti...

Samanlaisia ne on kaikki olleet. Johannes XXIII aloitti vähän uudistaa, mutta sen jälkeen kaikki on taas mennyt vanhanaikaisempaan ja Ratzinger oli jo kardinaalina tunnettu konservatiivisista mielipiteistään. Hänhän pani ekumenian ja pappien pedofilian syntilistalla samaan luokkaan, se sanoo kaiken.

Hannele kirjoitti...

Allu, tarkotiin vaan että just Benedictus XVI ei vaikuttanut vuosikymmeniä. Tuota maailmaa ei meikäläinen tajuu ollenkaan, nämä ukot ei elä tavallisten ihmisten elämää, mutta sääntöjä antavat elämiseen.. Heidän oma hierarkia tärkeempi kuin toisten elämä.

SusuPetal kirjoitti...

Tekopyhyys ja kaksinaismoraali ällöttävät aina.

♥ Hannele kirjoitti...

Susu Petal, sanoit sen ihan niin kuin ajattelin.

Sauerkraut kirjoitti...

Onneksi en kuulu katoliseen kirkkoon. Eroaisin heti.

Unelma kirjoitti...

Sinulla on loistavan kaunis kuva tuolla ylhäällä.
Paavin toiminnasta olen kanssasi samaa mieltä. Ällöttää. :[

liskonainen kirjoitti...

sairasta ja kovin kieroutunutta todellakin on tuo patriarkaalisen kirkkokunnan politiikka.

minua ei ällötä. minua pistää isoksi vihaksi tuollainen eriarvoisuuden ylläpitäminen.

Vihreatniityt kirjoitti...

Voi, voi, en edes aloita tästä asiasta. Vatikaanissa pätee ihan omat lait...ja maton alle on hyvä lakaista kaikki roskat. Sittenhän niitä ei näe ja kun ei näe niin voi uskotella, että mitään pahaa/väärää ei tapahtunutkaan.

Leena Lumi kirjoitti...

Se on aivan uskomatonta, että me elämme maailmassa, joka hyväksyy tämän kaiken sairaan. Maassa pitää toimia maan lakien mukaan, ei vatikaani voi olla oma maailmansa, jossa omat lait!

Sitä olen joskus miettinyt,e ttä entäs jo katolinen kirkko olisikin matriarkaalinen...eihän tätä tapahtuisi sitten, eihän!

Olen niin kurkkuani myöten täynnä näitä kaiken maailman pedofiiliukkoja ja naisten nujertajia, jotka 'uskonnon nimissä ja suojissa', että alkaa oma uskokin horjua...Onko uskonnoista koskaan tullut mitään hyvää? Hirveästi sotia ja verenvuodatusta, lasten hyväksi käyttöä ja naisten elävältä kivittämisiä...

Leena Lumi kirjoitti...

Hannele, tämä on kiinnostava ja tärkeä aihe. Linkitin blogisi.

♥ Hannele kirjoitti...

Sauerkraut, voiko sieltä erota edes..

Liskonainen, ihan oikean sanan valitsit.

Vihreät niityt, nyt on pahasta tiedetty ja Benedictus XVI on pyytänyt "kavereitaan" oleen hiljaa. Se on rikos kaikkia niitä lapsia kohtaan.

♥ Hannele kirjoitti...

Leena Lumi, korruptiota on kait monessa maassa, omat lait niille, joilla on valtaa ja rahaa. On vaikea löytää hyvää uskonnoista, sortoa ja heikompien hyväksikäyttöä. Linkitä vaan.

hanne kirjoitti...

Kuvottavaa..uskomatonta ulkokultaisuutta..
Ei me tarvita Paaveja..
Kirkon rikkaudet köyhille ja taiteet kansan nähtäviksi ja nautittaviksi..

♥ Hannele kirjoitti...

Hanne, en olisi osannut sanoa tuota peremmin..

Vihreatniityt kirjoitti...

Surullisinta tässä on se, että nämä lapsena tapahtuneet kauheudet pilasivat niin monen elämän.
Edelleenkin huomaan toisen katolisten puheissa sellaista hyssyttelyä. Jos asia ei koskenut omaa perhettä, niin helppohan sille on kääntää selkänsä. Ja olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Vihreät niityt, on hyvin tärkeää että näistä asioista puhutaan, niin että lapset eivät tunne syyllisyyttä. Karmeeta kun pappi tuollaista, joita kohtaa lapsilla suuri luottamus... sanat eivät riitä, ällöttää.

Heljä kirjoitti...

Tällä saarella tosiaan niin monessa perheessä koettua. Ja kuinka monessa lapsi on yrittänyt avata suutaan vanhemmilleen ja kertoa, mutta vanhemmat joutuneet laittamaan vastakkain papin ja/tai opettajan arvovallan lapsensa sanomisiin. (en saa nyt sanoiksi, mutta ehkä ymmärrät mitä tarkoitan - hyssyttelyä "ethän sitten vain kellekään muulle tuollaista juttele")
Otsikkosi sanoo kaiken: ällöttää. Juuri joku pääsi eilen vankilatta uusista julkitulleista tekemisistään kun oli "jo" istunut 11 kuukautta edellisistä.

lumiomena kirjoitti...

Olen teidän muiden kommentoijien tavoin seurannut järkyttyneenä uutisia katolilaisesta maailmasta. Tosin nyt on Suomessakin käynyt ilmi, kuinka mm. joidenkin herätysliikkeiden on ollut vastaavaa. Jäin miettimään, mikä etiikka tai moraali voi pitää rippisalaisuuden niin suurena, että avuttoman lapset jäävät ilman apua?

♥ Hannele kirjoitti...

Heljä, juuri tuo kamalinta, siksi tärkeetä että asioista puhutaa paljon, jotta lapsi ei tunne mitään syyllisyytä tai häpeää. Ja nämä ukot suojelevat toisiaan, heidä vaalit ja hierarkia tärkeempää..

Lumiomena, tuollaista tapahtuu joka maassa, hyvä kun tulee esille, sillä nämä ihmiset eivät voi hyvin aikuisenakaan, paha jos heihin ei ole uskottu, on hyssytelty liian paljon. Rippisalaisuus on kans kummaa, saa tehdä mitä vaan ja anteeksi annetaan..

Harakka kirjoitti...

Ihan tulee huono olo tollasesta, yök!

♥ Hannele kirjoitti...

Harakka, inhottaa tullaiset mahdin miehet, jotka tekee pahinta kaikkein pienimpiä kohtaan.