Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Kohta en kommentoi

Tuo sananvahvistus vie niiin paljon aikaa, moneen kertaan saa samaa kirjoittaa. Allu ja Elegia ihan samaa mieltä. Spämmit menevät automaattisesti roskaposteihin, minulle niitä ei tule, ja JOS tulisi, niin helpoo poistaa (KUVA suurenee)..
Jotku vielä varmistaneet tuplasti: "Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit" eikä aavistustakaan jos mennyt perille...  Ennakkosensuuria tulee minulla vain jos 7 päivää vanhoja juttuja kommentoi niin silloin 'hyväksyn', näppärää niin löytyy nekin kommentit.

34 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Sama täällä.... noissa sanoissa meinaa mennä HERMOT!!!!
Ihana turhaan tuollainen vahvistusjuttu.

Elegia kirjoitti...

No just niin! Minulla oli jo aiemmin ongelmia saada nuo sanavahvisteet oikein ja nyt on menny ihan mahottomaksi. Yhtäkään en ole ekalla kerralla saanut menemään, todella turhauttavaa ja aikaa vievääkin pidemmän päälle.

Amalia kirjoitti...

Kuin myös. Minulle kyllä tuli yhteen aikaan sähköpostiin anonyymin kommentteja,( ne ei kuitenkaan näkynyt kommenteissa) mutta nyt nekin on loppuneet. Joskus nuo vahvistukset on ihan mahdottomia.

♥ Hannele kirjoitti...

Irmastiina, iha nrurhaa kerran roskapostit automaattisesti roskikseen.

Elegia, todella saa yrittää monet kerrat.

Amalia, ne anonyymit menee roskikseen automaattisesti.

Anna Amnell kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Blogger on muuttunut, samalla kun tausta muuttui. En löydä mistään kohtaa, josta tuon uudentyylisen epäselvän, sotkuisen kirjainvahvistuksen eli robottienestäjän voisi poistaa.

Yritin vaihtaa yhden yksityisen blogini vanhan tyyliseen, mutta siitä tuli täysi kaaos.

Ongelmia tuottaa myös se, että Picasasta ei voi enää lähettää kuvia suoraan Flickriin, jossa säilytän kuviani ja josta tuon kuvat blogiin (sillä tavalla ne eivät vie yhtä paljon tilaa).

Minusta nämä uudistukset ovat vaikeuttaneet bloggaamista. Olen hiukan kyllästynyt koko hommaan.

Hannele, minulle voi kommentoida myös anonyyminä.

Unelma kirjoitti...

Vanharouva täällä kiittää. Hyvä, että otit asian puheeksi.

Olen epätoivoinen noiden varmistusten kanssa. On pakko siirtyä seuraavaan blogiin jos puolentunnin tuherruksen jälkeen ei vieläkään ole tullut Bingo!

Aili-mummo kirjoitti...

Kaikkein hulluinta on, että nyt on pantu sellaiset sanat sanavahvistuksen, joista ei millään meinaa saada selvää; ihan puhdasta kiusantekoa!!!

Bloggerille on tehtävä valituksia tällaisesta!!!

♥ Hannele kirjoitti...

Anna Amnell, nämä muutokset ei vaikuta lainkaa parannuksilta. Myös anonyymin on sinun blogissasi pakko kirjoittaa SANAvahvistukset...

Unelma, siinä menee aika ja hermot..

Aili-mummo, iha hulluja "sanoja" ja vielä jonkun kuvan takana piilossa :(

Anna Amnell kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna Amnell kirjoitti...

Myös anonyymin on sinun blogissasi pakko kirjoittaa SANAvahvistukset..."
Sen huomasin, kun meni anonyymina blogiini.

Mutta en uskalla poistaa noita varokeinoja. Minun on pitänyt poista kokonaan kommentointi eräässä Vuodatuksessa olevassa blogissani, sillä sinne tuli kymmeniä ja kymmeniä roskapostikommentteja peräjälkeen, ja ne tulivat ovelasti aivan oikean kommentin näköisinä.

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Anna Amnell, jokainen tekee niin kuin näkee parhaaksi, mutta sehän on hirmu helppo poistaa kommentit joita ei halua... (minulla on ollut sellaisia mainos-kommenteja pari). Nykyään nuo spämmit kaikki automaattisesti roskikseen, piipahda siellä, missä teet muutokset; Kaikki kommentit siellä, roskat erikseen, spämmit aina suoraan filtteriin..

Tuula kirjoitti...

Minulla ei ole salasanaa ja roskakommentteja tulee noin yksi viikossa, jos sitäkään, mutta ne menee suoraan roskiin automaattisesti.

Mutta minulla on kommenttien valvonta, koska sain kerran todella tyhmän ja rasistisen kommentin, jonka vuoksi melkein lopetin koko blogin. Mutta salasanat ovat kyllä aivan turhia.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Tuula, voihan nuo tyhmätkin kommentit helposti laittaa roskikseen, onneksi harvinaista.

Tanja kirjoitti...

Hannele, mulle on ainakin tullut sellasta postia blogiin, jota en halua julkiseksi tiedoksi tai muiden silmille.

Jokaisella meillä on syymme, mutta omani ainakin on tuo.

Tuon varmistuksen sen sijaan poistin jo aikaa sitten.

Jos on mukava blogi, ei minua rasita suuremmin näpytellä muutamaa kirjainta. Ehkä sen ei pitäisi antaa vain ärsyttää niin kohtuuttomasti?

Toisten motiivien väheksyminen on minusta ehkä arveluttavaa. Jos ei jaksa kommentoida salasanojen taakse tai harmittaa, että se kommentti hyväksytään ensin, niin sitten kai pitää jättää kommentoimatta :) Se on niin yksinkertaista.

Anna Amnell kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna Amnell kirjoitti...

Tuli virhe, en ole nähtävästi vielä hereillä.:)

Sanavahvistukset ovat meille suomalaisille kohtuuttomia. Ne ovat usein epäselvää ranskaa ja outoja englannin sanoja. Siitä voisi valittaa Bloggeriin, jos haluaa.

Harakka kirjoitti...

Olen samaa mieltä sananvahvistuksista, ne on kamalia!

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Tanja, kirjaimista on tullut kovin epäselvät. Jokaisella syynsä mutta helppohan nuo kommentit on poistaa.

♥ Hannele kirjoitti...

Anna Amnell, ei järkeä noissa kirjaimissa minullekaan..

Harakka, kamalaa ja usein ihan turhaa.

Tanja kirjoitti...

Pitää sen verran tarkentaa, että haluan tarkistaa, ettei kukaan kirjoita mitään sellasta, mitä en halua julkiseksi. Siksi on tärkeää tietää etukäteen, mitä kirjoitetaan. Tyhmät kommentit saavat tulla, en minä sitä tarkoittanut, enkä niitä pelkää, vaan yksityisyyden menettämistä muiden asettamin rajoin- tai niiden puuttuessa. Haluan päättää ite, mitä kerron ja mitä en.

♥ Hannele kirjoitti...

Tanja, joo, silloin riittää tuo ennakkosensuuri, minulla se toimii vain jos vanhoihin joku kommentoi.

Tanja kirjoitti...

Ei se auta, jos joku tämän päivän tekstiin kommentoi sellaisia, mitä en halua muiden näkevän :D

Eli, vielä kerran, kommentit tulevat postilaatikkooni siksi, että haluan tarkistaa ENNEN julkaisua, mitä siellä sanotaan.

Tekstinsyöttöä mulle ei enää pitäis olla, tossa viime vuonna ainakin olin poistavinani sen :D Tiiä sitten, miten onnistuin ;-)

Mutta jokainen tyylillään. Kuten sanoin, ne ei mua niin paljoa häiritte, etten viittis kommentoida ja jos häiritsisvät, en kommentois. Täähän kuitenkin on hauskanpitoa ja eihän kukaan voi toisen blogia komentaa, miten siellä asiat pitää olla.

Aina jotain joku ärsyttää. Kellä on liian pitkiä tekstejä (tai vastauksia ;-)) kellä liian lyhyitä, kenen aiheet ei kiinnosta ja kenen aiheet on väärin kirjotettu ja plaaplaa. Mä luen päivittäin vain niitä, jotka kiinnostavat ja vaikuttavat mukavilta. Toisia sen takia, että niissä on paljon asiaa, toisia siks, että niissä on kauniita kuvia, toisia siks, että ovat kivan lyhyitä muikeita juttuja, kuten sinun omasi :)

Oikein mukavaa viikonloppua sinne "etelään"!

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Tanja, kivaa viikonloppua sinullekin!

Hane kirjoitti...

Mä inhoon noita sanavahvistuksia niin paljon että en ole paljoa viitsinyt kommentoida enää....vaikka asiaakin olis joskus ollut ;o)

♥ Hannele kirjoitti...

Hane, tosi, niin hankalaksi on mennyt...

elämäni matkat kirjoitti...

Jep, samaa mielipidettä jatkan minäkin. Nykyiset robottierottimet on niin hankala lukea, täytyy siristellä silmiä että edes näkee eri kirjaimia ja kun niistä ei muodostu mitään järkevää, se tökkii. Mulla on vuodatuksen blogi ja en suojausta käytä, roskapostia tulee tosi harvoin ja silloin sen kommentin saa näppärästi pois. Kaikkiin blogeihin (bloggerin) ei voi kommentoida ilman googletiliä ja sellaiset blogit plokkaan kyllä listaltani periatteellisesta syystä pois.

♥ Hannele kirjoitti...

Elämäni matkat, joo, siristellä silmiä ja yrittää moneen kertaan... Näppärästi voi roskapostit poistaakin, kuten sanot.

aimarii kirjoitti...

Tässä taannoin blogiini tulvi satakaupalla päivässä roskapostia. Pakko oli laittaa kirjainvarmenne, paitsi huonosti auttoi sekään. Olin välillä pois ja palautin hetkeksi takaisin. Merkkasin roskapostiksi ne osoitteet, vaan mitä tyhjää, niitä vaan tuli. Kiusaa on vieläkin, muttei niin peevelisti. Tässä kohtaa koputan kolmesti.
Kyllä se kommentoijiani on karkottanut ja siitä olen tietysti pahoillani.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

aimarii, nykyään menevät roskapostit automaattisesi roskakoriin.

seijastiina kirjoitti...

Oi oi kun ovat hankalia,juuri olen vierilemassa eri blogeissa, ja kyllä kummasti alkaa ilta jo hämärtää kun menee aikaa, mutten anna periksi :/Minulla tietääkseni ei noita kiusankappaleita ole,luulen ainakin poistaneeni asetuksista, mutta jos on, kertokaa minulle.. ei näitä jaksa :(

Marleena kirjoitti...

Aikaisemmin olivat helpompia, nyt todella epäselviä ja hankalia!

♥ Hannele kirjoitti...

seijastiina, minä annan periksi jos blogeissa
on SEKÄ sannvahvistus ETTÄ ennakkosensuuri, molempia ei tartte...

Marleena, spammitkin automaattisesti roskikseen nyt, ei tollast tarvita enää.

seijastiina kirjoitti...

Joo, on se kyllä rasittavaa, hidasta ja hankalaa jos on paljon vierailtavia blogeja :)
Eikä todellakaan saa aina selvää mitä niis lukee..:/

♥ Hannele kirjoitti...

seijastiina, silmät menee ristiin...