Tyttären kanssa tehtiin oma maksalaatikko. Ajattelin jo lopettaa laatikon syönnin:
Ostin maksalaatikon edellis joulu koska tykätään, mutta maistui karmeelta. Kallista riisiä. "Äitien tekemää ruokaa", sanoo mainos.Atrian maksalaatikko sisältää 12% sianmaksaa (Aineosat: vesi, riisi, sianmaksa (12%). Saarioisen maksalaatikko sisältää 16% sian-, broilerin- ja naudanmaksa. Paras ehkä on Kokkikartanon maksalaatikko jossa 15% naudanmaksaa (vähentäneet aikaisemmasta 21%).
11 kommenttia:
Olen monta vuosikymmentä tehnyt maksalaatikon itse. Muutama vuosi sittenostin maksalaatikon, ja sitä ei syönyt kukaan, en minäkään. Tähän loppui - ainakin toistaiseksi -maksalaatikon tarina meidän perheessä. Nyt oli vain lanttu-, porkkana- ja perunalaatikkoa (imellettyä) joulupöydässämme.
Oikein mukavaa vuoden 2011 loppua sinulle, Hannele-mummu.<3
Aili-mummo, veljeni tekee lanttulaatikon ja äitini tekee porkkanalaatikon meille. Eikö ole kamalaa kun tuo ostoruoka vain halpaa, laadusta ei näköjään paljon väliä.
On todella huono liikeperiaate, että ruuan tulee olla halpaa, mutta laadusta ei ole väliä.;/
Oikein mukavaa tiistaipäivää sinulle, Hannele.<3
Aili-mummo, sitä on todella vaikee ymmärtää...
No kyllä sitä syö kun nälkä on, mutta omatekemä on tietysti parasta, namnam..
Leppoisia välipäiviä toivottelee Anna.
Anna, ei kyllä näistä kaikkia syö edes nälkäisenä, minä ja mieheni ei olla erityisen ronkeleita.
Kyllä kotonatehty on varmaankin parasta. Välillä vaan tulee ostettua valmista kaupasta. Hyvää joulun jatkoa!
Itsetehty on kyllä parasta!
Riitta Sinikka, porkkalaatikot kelpaa, mutta nuo maksalaatikot ovat menneet niin huonoiksi.
Mari, kumma kun tuollaista myydään...
Sianmaksa pilaa maksalaatikon, naudanmaksaan kuuluu tehdä
Anonyymi, en tiedä jos Ruotsissa edes myytävänä sianmaksaa, me teemme aina naudanmaksasta.
Lähetä kommentti