Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitä löytyy täällä.

Omppuja jälkiruuaks

Mausta omenalohkot fariinisokerilla, kanelilla, inkiväärillä, nokare voita,
pähkinöitä, rusinaa ja kookoshiutaleita, jos tykkää. Tai täytä koko omput.

8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kiitos vinkista! Tätä tehdään tänä viikonloppuna aivan varmasti meilläkin!

Aili-mummo kirjoitti...

Kyllä meillä on syksyllä omenia syöty, paistettuinakin<3

Mari kirjoitti...

Herkullista!

♥ Hannele kirjoitti...

Tuula, yksinkertaista hyvää.

Aili-mummo, eikö olekin herkkua.

Mari, ja ihan terveellistä :)

Unelma kirjoitti...

Varmasti hyvää.
Meille ei tullut tänä kesänä ollenkaan omenoita. :(

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Unelma, leikkasitko kaikki kukkivat oksat pois..?

Rita kirjoitti...

Ihanaa herkkua, tiedän!

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Rita ihan terveellistä jälkiruokaa.