Onko jäänyt munanvalkuaisia yli pääsiäisenä? Alä heitä pois, sisältää hyvää proteiinia. Paista leivän päälle, laita kaviaaria tai silliä.Toinen hyvä tapa on sekoittaa valkuaiset pulla- tai leipätaikinaan,
ei tule niin muruavaa leipää, kun näin nostaa jauhon proteiniarvon.
10 kommenttia:
Heips, kivoja nuo tipuset maisemakuvissa=DD Kyllä taloudellinen pitää olla, meillä on nuo jätemyllyt(koirat) jotka rakastavat raaka munaa joten sinne uppoaa kaikki=)
Mimmuli, minäkin vatkaan vanhalle noutajaneidolleni yhden munan viikossa. Kananmunassahan on melkein kaikki, mitä elimistö tarvitsee.
Pashaa kun teen, niin jää noita valkuiaisia. Olen paistanut niistä marenkeja pääsiäispöytään. Nam!
Onpas herkullisen näköinen lautanen (taas) - taidankin mennä tekemään voileivän...
Mimmuli, tuo ehkä paras tapa :)
Leena Lumi, kananmuna parasta ihmisillekin.
Susu Petal, juu, mutta joskus tekee mieli jotain terveellisempää, ei joka päivä voi syödä jälkiruokaa ;)
Heljä, kunnon voileipä piristää :)
Onkohan kaviaari hieman liian kallista herkkua köyhän ja nuukan naisen (=mie)leivän päälle? No, onneksi oli tuo silli vaihtoehtona :)
Hanni, muna on halvempaa kuin silli :)
Monet heittävät valkuaisen, kun tekevät kastikkeita ja muuta, se on vahinko, hyvää ruokaa.
Kallen kaviaari, tai mätitahna on hyvää siihen. Tai vaikka kirjolohen mäti. Nam.
Hyviä vinkkejä taas sulla täällä!
Isopeikko, mäti on namia.
Harakka, ei hyvää ruokaa saa heittää.
Lähetä kommentti