Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitä löytyy täällä.

Nuukuusnurkka nro 18

Onko jäänyt munanvalkuaisia yli pääsiäisenä? Alä heitä pois, sisältää hyvää proteiinia. Paista leivän päälle, laita kaviaaria tai silliä.Toinen hyvä tapa on sekoittaa valkuaiset pulla- tai leipätaikinaan,
ei tule niin muruavaa leipää, kun näin nostaa jauhon proteiniarvon.

10 kommenttia:

Mimmuli kirjoitti...

Heips, kivoja nuo tipuset maisemakuvissa=DD Kyllä taloudellinen pitää olla, meillä on nuo jätemyllyt(koirat) jotka rakastavat raaka munaa joten sinne uppoaa kaikki=)

Leena Lumi kirjoitti...

Mimmuli, minäkin vatkaan vanhalle noutajaneidolleni yhden munan viikossa. Kananmunassahan on melkein kaikki, mitä elimistö tarvitsee.

SusuPetal kirjoitti...

Pashaa kun teen, niin jää noita valkuiaisia. Olen paistanut niistä marenkeja pääsiäispöytään. Nam!

Heljä kirjoitti...

Onpas herkullisen näköinen lautanen (taas) - taidankin mennä tekemään voileivän...

♥ Hannele kirjoitti...

Mimmuli, tuo ehkä paras tapa :)

Leena Lumi, kananmuna parasta ihmisillekin.

Susu Petal, juu, mutta joskus tekee mieli jotain terveellisempää, ei joka päivä voi syödä jälkiruokaa ;)

Heljä, kunnon voileipä piristää :)

Hanni kirjoitti...

Onkohan kaviaari hieman liian kallista herkkua köyhän ja nuukan naisen (=mie)leivän päälle? No, onneksi oli tuo silli vaihtoehtona :)

♥ Hannele kirjoitti...

Hanni, muna on halvempaa kuin silli :)
Monet heittävät valkuaisen, kun tekevät kastikkeita ja muuta, se on vahinko, hyvää ruokaa.

isopeikko kirjoitti...

Kallen kaviaari, tai mätitahna on hyvää siihen. Tai vaikka kirjolohen mäti. Nam.

Harakka kirjoitti...

Hyviä vinkkejä taas sulla täällä!

♥ Hannele kirjoitti...

Isopeikko, mäti on namia.

Harakka, ei hyvää ruokaa saa heittää.