Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Sataa lunta

Huomenna on luvattu lisää lunta, jäänkin kotiin (KUVAT isonee).Sytytin taas valot kirsikkapuussa, sillä tosi kaunista illalla.Käytävät talon takana yli 30 cm syviä, kiva kun saa likkua.Leena kysyi katosta, pari istumapaikkaa on katon alla.Joinakin öinä satanut enemmänkin lunta, varttissa harjaan Volvon.
Pikku veneemme voi toki mainiosti autotallissa.

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vähempi siellä näyttää olevan lunta ja lauhempaa..hieno ulkoilusää! Reipasta viikonloppua!

♥ Hannele kirjoitti...

Anna, muutama päivä plussaa ja taas laskee, huomiseksi on taas luvattu 20-30 cm lunta, tälläista ei kukaan muista..

Leena Lumi kirjoitti...

Hannele, me ei olla vielä sammutettukaan meidän TALVIvaloja. Reima yritti tänään, mutta koska pakkaset jatkuvat ja lumimyräkkää on luvattu: Ketä haittaa pienet kirkkaat lamput. Reima kävi mittaamassa saunan jälkeen (,jos vilustuu, niin sun syy;-) meidän puutarhapolut ja ne ovat 50-60 senttiä. Mikä talvi!

Inkivääri kirjoitti...

On siellä tosiaan lunta - olen seurannut kuviasi pitkän aikaa enkä tällaista muista:)

♥ Hannele kirjoitti...

Leena, meillä oli sammutettu joku viikko, mutta sytytin taas (eihän niitä johtoja kuitenkaan saa pois lumen ja jään alta :)

Inkivääri, NYT on vieläkin enemmän lunta,
ja huomenna on luvattu lisää..

Heljä kirjoitti...

Jäisin kotiin minäkin. Täällä ei onneksi lunta, mutta tavallista kylmempää eli miinuksen puolelle menee joka yö. Mutta onneksi aurinkoista päivisin.

♥ Hannele kirjoitti...

Heljä, yöllä on taas satanut lunta ja lisää tulee..