Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Kirjoja järjestykseen

Eipä heitetty pois kaikkia vanhoja kirjahyllyjä, kun ostimme uusia. Tämä pikku nurkkaus kuntoon, kun siirrettiin kapea kirjahylly tänne. Lyhyt käytävä, johon ei paljo mitään mahdu. Vanhat rakkaat puutarhakirjani.Enpä heittänyt noitakaan hyllyjä pois, onnistuin täyttämään..

21 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Hauska tuo 'ennen-kuva';-)

On hyvä idea säilyttää vanhat kirjahyllyt ja jos niitä saa vaikka osiksi, kuten Lundiaa, niistä tekee mitä vain. Vaikka sitten juuri hyllyn puutarhakirjoille. Keittokirjoille teetin oman hyllyn, kun remontoimme keittiömme.

tia kirjoitti...

Ei kannata heittää pois ja hyvinhän ne tuli käytettyä. Meilläkin mökillä samaa touhua, mies laittaa tietsikalle luetteloa kirjoistamme.

Hannele kirjoitti...

Leena, säilytettiin vain vanhat kirjahyllyt, joille löytyi paikka ja käyttö heti, yksi meni roskikseen, kun kirpparissa ei tilaa.. Keittokirjoja täytyy yhdessä käydä läpi, vanhat kirjat joskus kiinnostavia.

Tia, yritin puutarhakirjoista laittaa luetteloa tietsikkaan, mutta jäi homma kesken, saa nähdä jos jatkan. Kirjat jotka lueteltoitu, ovat arvokkaampia.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Näkee että järjestyksellä saa lisää tilaa vrt. ennen/jälkeen.
Kirjat on IHANIA

Hannele kirjoitti...

Pantteri, tilaa tulee uusille kirjoille :)

Unelma kirjoitti...

Hienoon järjestykseen olet kirjasi saanut. Meillä on suurin osa kirjoja vielä varastossa laatikoissa, uusia hyllykäkään tänne ei enää mahdu. Tnää ei uusia kirjoja voi hankkia. Onneksi kirjasto on lähellä.

Harakka kirjoitti...

Kyllä vaan hienosti oletkin saanut uutta tilaa uusille kirjoille, kun järjestit kirjahyllysi uuteen uskoon.
Hyvä sinä!

♥ Hannele kirjoitti...

Unelma, taloa rakentaessa elimme kirjat laatikoissa yhsessä vintissä, nyt nautin, kun löytyy kirjat, sillä molemmat mieheni kanssa tykätään lukemisesta. Kirjastossakin käymme.

Harakka, vaikka uudet hyllyt ostimme, niin näisä vanhoistakin on vielä iloa.

Rita kirjoitti...

Hieno homma, hyvältä näyttää! "Aika tavaran kaupihtee". tapasi mummoni todeta vastaavanlaisissa tilanteissa. Mukavaa puuhaa laitella kirjat asialliseen järjestykseen. Meillä myös pitäis keskittää kaikki kirjat samaan nurkkaukseen - vielä sen tulen tekemäänkin.

♥ Hannele kirjoitti...

Rita, meillä ei ole kirjat samassa nurkkauksessa, mutta molemmat tiedämme ja löydämme kirjojemme parista.

RouvaHoo kirjoitti...

Meillä kirjapinoja tällä hetkellä lattiallakin kun ei ole vielä löydetty kunnon ratkaisua. Se tiedetään että lisää hyllyjä tarvitaan, mutta mikä siirtyy ja mihin vanhat. Mutta mukavaa suunnittelua.
Teillä näyttää hyvältä!

Heljä

Hannele kirjoitti...

Heljä, meillä on aina ollut paljon kirjoja ja kirjahyllyjä, nyt ostettiin alakertaan yhtenäiset samanlaiset hyllyt. Mutta kyllä näille vanhoillekin löytyy käyttöä ;)

Hanna kirjoitti...

huikea määrä kirjoja :)

Kirjat ovat ihania!

Onnea uudelle blogillesi, tulin vihdoin kurkkimaan!

Hannele kirjoitti...

Hanna, kiitos, tässä vain on minun kirjoja, mieskin on kova lukemaan. Yritetään myös välillä siivota kirjahyllyjä ja viedä kierrätykseen.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Johonaki toises maas eläkelääset osteloo vanahoja kirioja, ku kaikki muut polttoaianehet on kallihimpia.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Mäkin tein näin tänään :))

♥ Hannele kirjoitti...

Äijänkäppyrä, yksi ystäväni lämmittää kaminaa vanhoilla huonoilla kirjoilla :)

Tuure, eikö ole kiva siivota kirjahyllyjä.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Juu on, hauskaa.

♥ Hannele kirjoitti...

Tuure, mitä isompi kirjahylly, sitä enempi yllätyksiä ;)

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Niinpä!! Mulla on kolme metriä korkea 50 cm syvä ikean astiakaappi kirjahyllynä. Sinne mahtuu kolmeen riviin vaikka mitä jänniä juttuja!

Hannele mummu kirjoitti...

Sieltä sitten niitä aarteita löytyy.