Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

hyvä sienisyksy tänä vuonna

Hilma ja Hilmer tekevät omeletin herkkutatista.
Helppo erottaa suippumyrkkyseitikki ja suppilovahvero.

9 kommenttia:

Inna Vaara kirjoitti...

Toivottavasti se on kaikille yhtä helppoa! Kanttarelli-sana, josta meillä kai yritetään luopua, tuleekin näemmä teiltä. Suomessahan suositetaan käyttämään kelta- ja suppilovahvero - sanoja.

Hannele kirjoitti...

Inna, Suames aina niin kummat nimet, kukissakin...

Leena Lumi kirjoitti...

Kosteikkovahveroa on paljon ja sitä löytää aikaisemmin kuin suppista. Hyvin samanlainen maku ja ulkonäkö.

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Leena Lumi, minun käsityksen mukaan sama sieni... en suamalaisit nimist niin tiärä.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

"Suppilovahvero kuului perinteiseen kauppasienien luetteloon 1. heinäkuuta 2012 asti ja sen mukana sai myydä myös kosteikkovahveroa."

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥juu, tosi kivoja sienisaaliita!

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Riitta Sinikka, lämmin syksy on ihanaa ♥j

Anonyymi kirjoitti...

Samat kujeet täälläkin. Italiaan viedään rekka-autolla täältä tatteja.
Täällä on keräyspisteet, jonne sienet voi viedä. Moni hankkii hyvät
verottomat lisätulot kun on ahkerana.
Minulle riittää kun saa itelle näitä herkkuja. Kokkaan bizzaa, risottoa, keittoa, muhennostayms.

Hannele kirjoitti...

Leonoora, eikö ihan hyvä tuo mahdollisuus lisätuloihin. Ruattissa saa tenata tityn määrän verottomasti.