Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Hevonen on namia

Suomessa syönyt hyviä Hvitfeltin makkaroita, kyllä hevosenliha on ihan namia, Mutta silloin sen TIEDÄN. Findus löytänyt hevosenlihaa valmiista naudanliharuuasta. Liha matkustanut Romanian teurastamosta Ranskaan ja sieltä Luxenburgiin...
Me parvekkeelta näemme lähi-tuotetut Highland Cattle.

13 kommenttia:

A kirjoitti...

Hevosen liha on hyvin maukasta ja hyvää, söin sitä nuorena. Savuhevonen oli parasta!<3333

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Aili-mummo, on herkkua kun TIETÄÄ että sitä syö.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Siis MITÄ...onneksi en syö valmisruokia!!

Mari kirjoitti...

Komeaa tuo ylämaankarja!

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Irmastiina, paketissa ei ana sitä mitä lukee päällä...

Mari, niitä on kiva katsella.

Inkivääri kirjoitti...

Näin on, kyllä paketin päällä pitää lukea oikein se mitä sisällä on. Pidän tuhlauksena sitä, että hevosen lihaa ei syödä vaikka se on ihan syötävää, mutta ei saa myydä heppaa nautana.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Inkivääri, minä tykkään hevosenkin lihasta, kun sitä vapaaehtoisesti syön. Ajattele miten monen maan kautta liha matkustanut, nyt ei sieltä edes Findus enää tilaa

Harakka kirjoitti...

Miksiköhän onkin kulkenuit niin monen maan kautta?
Ja sulla on noita karvasia nautoja siellä lähellä.
Täälläkin niitä on, muttei ihan niin lähellä, kuin sulla siellä.

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Harakka, moni ruoka matkustaa noin, alkuperästä ei kohta tietoakaan... Parasta ostaa lähituotettua.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ mukavaa sunnuntai päivää,Hannele♥

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Riitta Sinikka, sitä samaa sinulle :)

Leena Lumi kirjoitti...

Brittiläiset oksentavat ajatustakin hevosen syömisestä, samoin minä ja kaikki, jotka tunnen.

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Leena Lumi, meillä Pohjoismaissa on aina syöty hevosta, Tampereella tehdään niin hyvää Hvitfeltin hevosmakkaraa.