Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Harrastan kierrätystä-haaste

Ritan haasteeseen vastaan:
Harrastatko kierrätystä? Kyllä, jo 5-vuotiaana haaveilin tulla romukauppiaaksi. Lapseni sanovat että haave toteutunut, vaikka en myykään mitään. Missä konsertissa kävit viimeksi? Taisi olla kun kuuntelin saksofonia soittavaa miestäni. 
Oletko toiveammatissa ja oletko siinä ammatissa, johon olet valmistunut? Valmistusin yläasteen ruotsin opettajaksi viime keväänä. Aikaisemmin kirjoitin tekniikasta Ericsson AB. Mitä kanavaa kuuntelet radiosta eniten? Göteborgin paikallisradiota. Oletko pikkutarkka siivoaja vai sinnepäin huitaiseva huithapeli? Siivoan jos muistan, lasten huoneita en siivonnut, heidän homma. Ikkunat pesee mies. Mitä tv-sarjoja seuraat? Emme omista tv:tä, mutta ostin Midsommerin murhat dvd:nä. Minkä kirjan luit viimeksi? Luen aina, monta kirjaa samaan aikaan, nyt norjalainen Erlend Loe.
Mikä on sinun lempparipaikkasi kotona? Meillä on monta valoisaa lukupaikkaa sisällä ja puutarhassa. Mikä on mielestäsi kaunein paikka Suomessa? Turussa purettu paljon vanhaa kaunista. Entäs ulkomailla ja miksi? Olen anglofiili, kerran vuodessa käyn englantilaisissa puutarhoissa. Puhutko murretta vai kirjakieltä? Ihmiset sanovat että Turun murteeni säilynyt vaikka yli 40 vuotta Göteborgissa.

10 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Tätä oli mukava lukea!
Nuo matkat englantilaisiin puutarhoihin ovat tosi mielenkiintoisia. Ja olet niistä kiinnostavia kuvia tuljaisiksi tuonutkin. Ope, hienoa!

♥ Hannele mummu kirjoitti...

Rita, haaveeni Englannin matkoista toteutunut, ja koskaan ei ole liian myöhäistä opiskeluun :)

Anna Amnell kirjoitti...

Hauskat vastaukset.

Oletko kuvitellut, miltä ruotsiopettajasi naama näyttäisi jos hän tietäisi, että olet ruotsinopettaja ruotsinkielisessä maassa?:)

Hannele på Hisingen ♥ kirjoitti...

Anna Amnell, kuule, kun kerran tapasin vanhan ankaran ruotsinopettajani, niin en uskaltanut edes sanoa "hej" hänelle...

Anna Amnell kirjoitti...

Hannele, et halunnut järkyttää hänen mielenrauhaansa.

Harakka kirjoitti...

Kivat vastaukset olet laittanut.
Ja olet käynyt siellä Engalannissa puutarhoissa, muistan kyllä niitä kuvia katselleeni blogisssasi. Siellä on niin kaunista!

♥ Hannele kirjoitti...

Anna Amnell, polveni taisivat tutista vielä...

Harakka, Englannissa olen aina viihtynyt, ja kuulun niihin jotka tosella tykkää englantilaisesta ruuastakin ;)

Aili-mummo kirjoitti...

Tuokin jälkikasvu harrastaa kierrätystä kuten Hannele-mummukin..:))))

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ olipa kivaa lukea tämäkin postauksesi ♥

♥ Hannele mummun paratiisi kirjoitti...

Aili-mummo, pitäähän jälkikasvulle opettaa...

Riitta Sinikka, yhtä sun toista tässä elämässä.