Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Kysymyksii

Marleenan kysykset ovat seuraavat: 1 Miten asut, omakotitalo, rivitalo, kerrostalo? Omassa linnassamme meren lähellä parikyt vuatta. 2 Mikä on seuraava hankinta kotiisi? Meil on kaikki, mut vesikeittimen rikkosin... 3 Minkä harmittavan ostoksen olet tehnyt kotiisi tai itsellesi? En muista, harvoin tollast, voi antaa pois tai kierrättää.
4 Mikä taas on ollut ilahduttavan onnistunut ostos? Kirjoist tykkään, löysin juuri yhden vanhan Virginia Woolfin käännöksen antikvariaatista. 5 Keräätkö jotain? En tunnusta, mut riikinkukoist tykkään. 6 Mieluisa harrastuksesi? Puutarha kait. 7 Minkä asian tai taidon haluaisit oppia? Opetellut kaikkee, opin laulamaan ja purjehtimaan mut surffailu taitaa jäädä.. 8 Paras katsomasi elokuva? Yhdest ranskalaisest tykkäsin, kun mummu luki dyslekti miehen kans. 9 Kukat, jotka ostat seuraavaksi tai toivot saavasi? Tykkään kissankelloist, mies ostaa aika usein ruusukimpun. 10 Väri, jota et hankkisi vaatekaappiisi? Tykkään kaikist väreist, mut ruskeeta ei taida löytyy. 11 Mikä on lempiruokasi? Ihan oikeesti syön ja tykkään kaikesta, tuore rapuvoileipä namia, rupes tekeen mieli tillilihaa.

11 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

OK Hannele! Vastasit minulle tehtyihin kysymyksiin, mutta ei se mitään! Kysymykset kuin kysymykset! Kiva oli näihinkin vastaukset lukea!

ritva kirjoitti...

Mukavia vastauksia:))

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Marleena, aha, väärin kuitenkin :)

Ritva, tommottos...

Mari kirjoitti...

Kiva haaste :)

♥ Hannele kirjoitti...

Mari, saat jatkaa jos haluat...

Aili-mummo kirjoitti...

Hannele, kivasti vastattu;))

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Aili-mummo, ihan tommottos :)

Irmastiina kirjoitti...

Mukava oli lukea vastauksiasi...:)

♥ Hannele kirjoitti...

Irmastiina, kivat kysymykset :)

Harakka kirjoitti...

Kiva olikin lukea vastauksiasi, kiitos!

♥ Hannele kirjoitti...

Harakka, juu, hyvä olla kun on kirjoja...