Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Kierrätä enemmän metallia

Kannattaa kierrättää, metalli helpompi kierrättää kuin kaivaa kalliosta.
Paljon metallia, ei näitä tuikkuja tartte puhdistaa, ne tehtaat selvii siitä.

7 kommenttia:

Sauerkraut kirjoitti...

Ai tuikut voi laittaa kierrätykseen? Mä en ole tiennyt. Syksyllä lajittelin jätteitä, mutta sitten joku oli laittanut meidän talon roskiksilla sekajätettä pahveihin ja keräyspaperiin, lasipurkkeja biojätteeseen... ajattelin sitten, että turha enää lajitella mitään, kun muut kuitenkin pilaavat kaiken ja lajittelu menee hukkaan. :(

Pami kirjoitti...

Minä kierrätän melkein kaikki paitsi muovin, jota ei täällä ainakaan erikseen kerätä poltettavaksi. Ja omaan leivinuuniin en muovia laita!

lumiomena kirjoitti...

Hyvä postaus! Me pyrimme kierrättämään kaiken paitsi tosiaan muovin, koska sitä Suomessa kerätä omakotitaloalueilla. Asuimme aikaisemmin rivitaloyhtiössä, jossa oli erikseen energiajätteen keräys ja muovi meni jonnekin laitokseen poltettvaksi. Se oli tosi hyvä. Mutta muuten tosiaan kierrätämme kaiken lasista ja metallista biojätteeseen (on lämpökompostori, joka tosin nyt on jäässä).

Allu kirjoitti...

Meillä on viisi eri roskista ja sen lisäksi pullot viedään kaupungin lasicontaineriin.

Unelma kirjoitti...

Mielelläni kierrätän. Haukkana vahdin taloyhtiömme biojäteroskista, aina joku lukutaidoton ääliö heittää sinne muovipussillisen sekajätettä.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Sauerkraut, tuikut ehdottomasti kierrätykseen, paljon hyvää alumiinia. Ei tarvitse puhdistaa kotona, tehokkampaa tehtaalla. Jatka vaan, vaikka pöhlöja löytyy..

Pami, vahinko, täällä paljon muovia ja hyvä kun sitä voi kierrättää. Minä käytän leivinpaperia uunissa.

♥ Hannele kirjoitti...

Lumiomena, vahinko, muovia tosiaankin kertyy paljon, pieni kassi meiänkin perheessä joka viikko.

Allu, me kerätään kotona yhteen ja samaan paperikassiin, lajitellaan nopeesti paikan päällä..

Unelma, monta lukutaidotonta..