Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Älä tööttää pyöräilijöille

Autoilijat istuvat lämpimässä autossaan, mutta heillä ei ole kärsivällisyyttä minuuttiakaan odottaa pyöräilijöitä, jotka yrittävät päästää eteen päin huonosti hoidetuilla teillä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just ja niin, amen.

Kevyenliikenteen väyliä ei välillä ole lainkaan aurattu iltapäivään mennessä. Vaikka autotie samassa kohtaa olisi. Autot kulkisi hiukan paremmin hangessa kuin polkypyörät ja lastenvaunut jalankulkijoineen.

R&T

♥ Hannele mummu kirjoitti...

R&T, lastenvaunuilla ja pyörillä on kovat ajat nyt, ja autoilijat eivär osaa olla yhtään huomaavaisia.

Unelma kirjoitti...

Talvella en ole koskaan uskaltanut pyöräillä.

hanne kirjoitti...

Tänään täällä minun pikkukaupungissani, kun ajelin pääkadulla, edessäni hoiperteli polkupyöräilijä. Pyörätie ja kvälytie olivat pehmoisen lumen tuivertamat. pelkäsin , että jos pyöräilijä kaatuu, liukastuu...ajoin tosi varoen perässään, onneks mulla ei ollut kiire..

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Unelma, miehelläni ja pojillani on talvirenkaat pyörissä.

Hanne, varovasti pitää ajaa, mutta ei saa töötätä..
Pyöräilijä tietää että sinä autolla siinä.

Sauerkraut kirjoitti...

Näin toissa päivänä, kun joku kaatui autotielle pyörällä. Onneksi ei tullut autoja...

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Sauerkraut, liukasta on eikä autot saa ajaa liian lähellää..

sylvi kirjoitti...

Puoräily on hengenvaarallista tällä kelillä, mutta ei saa töötätä, sillä tänään kun potkukelkkailin niin auto tuli perästä eikä lumisella tiellä ääntä kuulu, se toottäsi niin pelästyi ihan hirveesti.

♥ Hannele kirjoitti...

Sylvi, ei ehkä ihan hengenvaarallista, eu vaarallisempaa kuin käveleminenkään. Autoilijat saisivat olla tööttäämättä, kyllä pyöräilijä ne on jo hoksannut. Pelättää ja horjuttaa vain.