Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Ian Fleming

Lisää kirjoistani minun Kirja-paratiisissa, suamekski.Ei siitä niin monta vuotta ole kun en halunut katsella James Bond-filmejä, mutta nyt meillä on ne kaikki ja nautin hyvästä viihteestä. Ehkä eniten mieleeni ne vanhat Roger Moore pääosissa. Leena kertoo kirjasta Daniel Craigistä, mieluimmin lukisin Ian Fleming elämästä. Löysin sattumalta pari Bond-kirjaa loppiksesta, niissä alkaa jo olla arvoa.
Eino Tepponen tehnyt tuon Dr No-kansikuvan.

2 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Hannele, Alfauroskin sanoi, että mikset kirjoittanut Bondista! No, en tietenkään, sillä kirja on Daniel Craigin elämänkerta ja täydellinen tietoteos myös moneen muuhun filmiin kuin Bondiin. Melkein eniten kirjassa kirjoitettiin Danielin suorituksesta filmissä Sylvia, joka olikin syy, miksi otin kirjan arvosteltavaksi. Vasta kirjan lopussa tulee Bond -leffa esiin ja sen tuoma julkisuus, joka ei kaikki ollut positiivista Craigin kannalta. Onneksi lukijani pitivät tästä arvostelusta ja myös mieheni nauroi illalla ja sanoi, että 'olet ollut vähän vauhdissa'. No, onhan Craig...hmmm...aikamoinen;-), ja olen kiinnostunut Sylvia Plathista.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Leena Lumi, suomalainen titteli Daniel Craigin "elämänkerrassa" on aika ihmeellinen.. ei sama englanniksi. Mutta voihan tuollaista lukea iltalehtien sijasta ;)