Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Kirjahylly 20 €

Kirpparista toin kotiin tämän lasiovisen kirjahyllyn 20 €, yksi ovi maksaa enemmän. Nyt keittokirjatkin järjestykseen, osa niistä vien kirppikseen. Ei ole järkeä pitää kirjoja, joita ei koskaan käytä. Kirppiksestä keittokirjojakin saa parilla euroja, uusia hienoja, jos tulis tarve.

21 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Olipa tosiaan löytö! Itselle ostin kirjahyllyn johon myöhemmin ehkä raskin ostaa ovet ja ne tosiaan kalliimmat kuin hylly itse.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Heljä, tosiaan, oikeestaan niitä oli jopa kaksi, mutta toinen jo myyty, tälläiset häviävät heti.

Zilga kirjoitti...

Kirppis on hyvä kauppa. minullakin se on tuossa aivan vieressä ja piipahdan siinä tavantakaa katsomassa, onko jotain "tarpeellista" myynnissä.

Unelma kirjoitti...

No nyt, Hannele, tuli taas yksi syy miksi kannattaisi tulla sinne teille päin. Hienot kirpparit, olen ymmärtänyt. :)

lumiomena kirjoitti...

Totta, että kierrättäminen on järkevää. Itse en raaski luopua kirjoista, mutta teen mielelläni löytöjä vaikka kirppareilla :)

Daniel kirjoitti...

Ihana!!

Halpa ja ihana!

HIIRIEMO kirjoitti...

Totta puhut! Itselläni on taipumus keräillä kirjoja, ihmeellinen halu omistaa ja sitten jäävät kuitenkin kertalukemiselle. Pitäisi opetella luopumaan (ja käyttämään kirjastoa).

Ovet ovat kyllä ihan ehdottomat ja pölynkin takia! Hieno löytö!

Vihreatniityt kirjoitti...

Minun pitäisi järjestää suomalaisille kavereilleni kirjanvaihtajaiset. Kirjahylly pullistelee, eikä niitä suomalaisia kirjoja voi kirpputorillekkaan viedä.
Upean löydön teit!

♥ Hannele kirjoitti...

Zilka, oikea aarreaitta :)

Daniel, kirjat tulevat hyvin esille,
ja helpompi taas löytääkin.

Hiiriemo, joitakin kirjoja on kiva pitää, mutta yhdessä käymme läpi ja viemme pos kirjoja, joita ei kumpikaan enää halua.

Vihreät niityt, kirjanvaihtajaiset on tosi hyvä idea. Göteborgissakin on vähän liikaa suomalaisia kirjoja, ne vanhukset kun osaa suomea, heillä ei ole tilaa.

stansta kirjoitti...

Hieno kirjahylly! Tykkään kun on ovet.
Minähän käyn kierrätyskeskuksessa viisi kertaa viikossa ja aika usein tarttuu jotain mukaan vaikka suunnan pitäisi jo olla tavaramäärän perusteella vastakkainen.

Harakka kirjoitti...

Hieno kirjahylly ja kirjat on ihania.
Mulla myös on paljon keittokirjoja, aina tarttuu kirppareilta mukaani, jos vaan löytyy ja on edullinen hinta!

♥ Hannele kirjoitti...

Stansta, ovet on kivoja, ei pölyty.

Harakka, ajattelin käydä läpi keittokirjani, tykkään niistä vanhoista, saa nähdä, jos saan vähennettyä ;)

Anna kirjoitti...

Joo..keittokirjoille pitää olla oma kirjahylly. Omat on nyt pakon määrääminä ( tilanpuute) ahdettu kaikkien kirjojen kanssa samaan hyllyyn. Ja, eilen tuli yksi keittokirja lisää..Ostin Espanjan haarukassa- eli kirjan muodossa ruokamatkailijan oppaan. Lankesin.

♥ Hannele kirjoitti...

Anna, keittiössähän meillä kiva hylly,
mutta eihän sinne kaikki mahdu ;)

S. kirjoitti...

Itse ennen keräsin kirjoja mutta olen viimeisen parin vuoden aikana onneksi tullut järkiini ja laitan kiertämään kirjat, joita tiedän etten tule lukemaan uudestaan. Annan lahjaksi ystäville, jotka tahtovat tai vien sairaalan syöpäosastolle, jossa on ns. vapaa kirjasto, johon ihmiset vievät kirjoja ja sieltä saa ottaa mitä haluaa. Lahjoitin sinne pari vuotta sitten n. 200 englanninkielistä kirjaa! On ihana kun on enemmän tilaa kotona. Ja on ihana päästä eroon 'keräysvimmasta'. Jokaisesta kiertämään laitetusta kirjastahan voi olla niin paljon iloa jollekin muulle, että mitä niitä jättää kotiin pölystymään.

♥ Hannele kirjoitti...

S. kirjoja joita emme halua, laitamme mekin kiertämään, se on hyvä idea. Mutta esimerkiksi puutarhakirjojani haluan lueskella talvella, miehenikin on kova kirjojen nauttija.

S. kirjoitti...

Minä jätän hyllyyn 'reference books', oppaat, ammattikirjallisuus, keittokirjat ym sekä lempikirjojani, joita tiedän vielä joskus lukevani ainakin sieltä täältä jos en kokonaan. Esim. olen aivan hulluna Haruki Murakamin kirjoihin, niistä en varmaan pysty ikinä luopumaan. Mutta muuten olen siirtymässä lukemaan nyt e-books. Mieheni ei taas tahdo luopua kirjoistaan ollenkaan...

Leena Lumi kirjoitti...

Tämähän oli huippuhankinta! Me yritämme nyt pistää paremmaksi ja tehdä lisätilaa todella nopeasti Lundiamme jatko-osilla, jotka ovat osina jossakin varastossa. Mihinkään perusteellisempaan ei ole nyt aikaa.

Tuo hylly vielä näyttääkin hyvältä!

♥ Hannele kirjoitti...

Leena Lumi, todella. Meillä eniten vaaleita alkerrassa, mutta nyt vaihdan yhden vanhoista kirjahyllyistäni tähän.

Rita kirjoitti...

Onnittelut hyvästä löydöstä!

♥ Hannele kirjoitti...

Rita, sormet syyhyy, et pääsen järjesteleen kirjoja :)