Kalliolla kukkulalla 810 m² paratiisia. Muutin Turusta Göteborgiin 1971, kirjotan suameks. Lukemisiani ja kirjavihjeitäni löytyy täältä.

Vanhaa piimää 3

Ennen teimme usein omaa tuorejuustoa, saa maustaa ihan oman maun mukaan omista yrteistä. Herasta leivotaan makoisia sämpylöitä. Piimäpurkitkin voi kierrättää ja istuttaa yrtit niihin.

13 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Sukua Liskonaiselle..??? :)

Nuorallatanssija kirjoitti...

Ihana kuva, malkein haistan yrttien tuoksun.. :)

Unelma kirjoitti...

Rehevän näköisiä yrttejä. Olen myös tehnyt tuorejuustoja. Nam..

vilukissi kirjoitti...

Aivan ihastuttavaia kuvia ja juttuja taas! Olen kanssa tehnyt yhdenlaista juustoa, munajuustoa, joka laitettiin muottiinn...missähän se ohje on, puumuotit ovat tallella! Kiitos ohjeesta.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Stansta, sitä ei koskaan tiedä..

Nuorallatanssija, omat yrtit on hienoja.

Unelma, sitä voi tehdä vieläkin..

Vilukissi, nami, tuorejuusto on yksinkertiasempaa.

Inkivääri kirjoitti...

Minäkin ennen tein tuorejuustoa, mutta se on jäänyt, kun en saanut muuta perhettä innostumaan syömään sitä...

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Inkivääri, miehen kans tykättiin kovin, mutta nythän löytyy kaikkea valmista kaupastakin. Vaikka omista yrteistä kannattaisi tehdä.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Muistan, miten tätini teki itse tuorejuustoa ja viiliä. Kivoja vinkkejä!

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Lumiomena, jos on oma puutarha ja omia yrttejä niin kannattaa kokeilla, yksinkertaista.

Harakka kirjoitti...

Taidampa kokeilla tätä, on niin helppotekoistakin näköjään.
Kiitti vinkistä ja ohjeesta.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Harakka, tosi helppoa ja ihan oman maun mukaan.

Sirokko kirjoitti...

Tein ennen usein, nyt ei enää ole syöjiä. Heraa en tosin ymmärtänyt käyttää, olisi voinut työntää sämpylöihin. Otan vinkistä vaarin, jos vielä joskus viitsisin tehdä.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Sirokko, parhaat sämpylät herasta
ja oma tuorejuusto päälle.